Работна среща по организацията на „Рали България“ 2020 се проведе вчера в град Варна


logoSmall

Председателят на АФБ Камен Михайлов и председателят на Комисията по рали и рали спринт към Федерацията се срещнаха вчера с представители на община Варна и на пътна и охранителна полиция към МВР. Темата на работната среща беше организацията и провеждането на 51-то издание на „Рали България“.

Уточнени бяха часовият график, разпределението на задълженията по опазване на обществения ред, промените в движението на градския транспорт; също и затварянето на необходимите за състезанието пътни участъци.

Тази година екшънът ще започне далеч преди официалното откриване на събитието на 8 май 2020 г. Още от обяд в петък на Централния варненски площад пред храма „Свето Успение Богородично" ще се състезават кандидатите за званието „Най-добър млад шофьор на България", като събитието е част от програмата на СБА.

Списъкът със заявените за участие екипажи и други подробности за „Рали България“ 2020 ще бъдат оповестени на предварителна пресконференция на 5 май с представители на медиите.

И през 2020 г. „Рали България“ е под егидата на Община Варна и със съдействието на СБА, а първата проверка на доброто им взаимодействие с АФБ ще е организацията и провеждането на „Дамско рали“ още с настъпването на пролетта – на 21 март.

СДРУЖЕНИЕ „АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ" 
гр. София, бул. Тодор Каблешков 55А, ет.2, офис 3
IBAN: BG69BPBI 79401087955501
BIC: BPBIBGSF
e-mail: office@afb-bg.com

©2020 СДРУЖЕНИЕ „АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ". Всички права запазени. Дизайн: Comtechsys